Egy szentendrei pizzéria menhelyi kutyusok fotóit teszi a pizzásdobozokra, hogy segítsen nekik gazdit találni
2022. október 26. írta: 2travelers

Egy szentendrei pizzéria menhelyi kutyusok fotóit teszi a pizzásdobozokra, hogy segítsen nekik gazdit találni

A Pole Vibes Budapest csapata, Alexa, Duba és Gerzson mindig töri a fejét újabb és újabb ötleteken, hogy miként tudnának segíteni abban, hogy a Szentendrei Árvácska menhely lakói megtalálják végleges otthonukat és szerető gazdikra leljenek.

thumbnail_12_14.jpg

A menhely jótékonysági naptárának fotózása, a jótékonysági légtorna workshop, az adománygyűjtés és sétáltatás után ezúttal a legújabb projekt keréten belül a menhely kis lakói pizzás dobozokról köszönnek vissza !

thumbnail_62.jpg

Egy new york-i pizzéria akciója adta az ötletet, ahol örökbefogadásra váró kutyák fényképei rövid bemutatkozással rákerültek a pizzás dobozokra házhozszállításnál, így segítve azt, hogy a négylábúak szerető családra leljenek.
Megkeresték a szentendrei Otranto pizzériát, akik örömmel mondtak igent erre a kezdeményezésre , és segítenek a megvalósításban, így eshet az meg, hogy esetleg Picúr, Brúnó vagy az Árvácska többi lakója visszaköszön rád, ha rendelsz a szentendrei pizzériából.

thumbnail_11_15.jpg
És a legjobb az egészben, hogy máris messzire eljutott a kezdeményezés híre, és hamarosan egy pécsi pizzéria dobozairól is visszaköszönnek egy helyi menhely lakói.

thumbnail_30_2.jpg


Kövess Instagramon még több képért,a bejegyzésekből kimaradt sztorikért, és kérdezz bátran!

https://www.instagram.com/travelling_with_me/

A bejegyzés trackback címe:

https://utazzunkegyutt.blog.hu/api/trackback/id/tr2617963504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása