New Yorkban így várják a húsvétot!
2014. április 16. írta: 2travelers

New Yorkban így várják a húsvétot!

Neves new york-i művészek különböző tojásokat álmodtak meg a város különböző pontjaira, a Fabergé Big Egg Hunt, azaz  a Fabergé Nagy Tojásvadászat keretében. Ez egy meglehetősen innovativ és magával ragadó kezdeményezés, melynek révén adományokat is gyűjtenek a rászorulóknak.
Ez év áprilisában több mint 260 tojásba botolhatunk bele New York öt városrészében, ha elég szemfülesek vagyunk! A tojások tervezői közt találhatunk neves írókat, festőket, fotósokat, de ugyanúgy tetoválóművészeket és gördeszkásokat is.

 photo 1_5.JPGA Flatiron épületnél található tojás Romero Britto, egy hires művész alkotása, akinek az erőteljes kontúrok és vad szinek a védjegyeivé váltak

A tojásvadászathoz mobilapplikáció is készült, melynek segitségével az lelkes turisták ugyanúgy, mint a fanatikus tojásvadászok, értékes nyeremlényekhez juthatnak. A tojásokat aukció keretében lehet később megvásárolni , és természetesen az aukcióból befolyt összeget jótékonysági célokra fogják felajánlani. Megmutatok nektek néhány gyönyörűséges tojást, ehészen pontosan ötöt az én kedvenceim közül! Az első a híres Flatiron-nál van, a második-szerintem a legviccesebb-, egy bankár, a Rockefeller Center előtt, a harmadik pedig egy bevásárlóközpontnál, a Central Park mellett. A negyediket a Centel Parkban találhatjuk meg, a japán kerteket idéző halas motivumokkal szintén nagy kedvencem, az ötödik pedig szintén a Rockefeller Center-nél található, de ezúttal ez nem öltözött öltönybe-nyakkendőbe! Viszont jól látható a háttérben, hogy mégszámtalan művészi alkotás sorakozik a háttérben, a Rockefeller Center-t valósággal körbeveszik a húsvéti tojások!
Ezúton is kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!

Kövess minket Facebookon, hogy ne maradj le az új történetekről, és a hamarosan feltöltésre kerülő videókról!

 https://www.facebook.com/utazzunkegyutt.blog.hu

photo 2_5.JPG

Egy valódi üzletember, öltönyben, a Rockefeller Center előtt

 

photo 3_5.JPG

Ez már igazi műalkotás!

 

photo 4_5.JPG 

A Central Park-ban található aranyhalakkal diszitett tojás az egyik kedvencem

photo 5_5.JPG

Sok-sok gyönyörű tojás sorakozik a Rockefeller Centernél

photo.JPG

+1 tojás! Annyira szépek a szinei! Szintén a Rockefeller Centernél találhatod meg

Kövess minket Facebookon, hogy ne maradj le az új történetekről, és a hamarosan feltöltésre kerülő videókról!

 

 https://www.facebook.com/utazzunkegyutt.blog.hu

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utazzunkegyutt.blog.hu/api/trackback/id/tr826043021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása